Tilausristeilyt

Kaupungin kaunein juhlatila merellä

Loistoillallinen auringonlaskussa, merellinen lounas, kunnon juhlat avainasiakkaille tai kokouspäivää upeasti keventävä cocktail-risteily. Helsingin saariston ja kuvankauniiden maisemien luoma tunnelma on takuuvarma pohja onnistuneelle tilaisuudelle.

Käytössänne on koko laiva miehistöineen

Suunnitteletpa millaista risteilyä tahansa, meiltä voit varata käyttöönne koko laivan. Risteilyn kesto, tarjoilu, lähtöpaikka ja paluusatama sekä mahdollinen ohjelma on sovittavissa aina tarpeen mukaan. Hyväntuulisen henkilökuntamme ”aurinkotakuu” on lisäksi voimassa koko kesän ja muutenkin periaatteenamme on räätälöidä risteilynne kaikki yksityiskohdat toiveidenne mukaan.

Ohesta löydät muutamia esimerkkejä yrityksille tehdyistä risteilypaketeista sekä lisätietoa M/S Emmasta.

yritysristeily tilausristeilyt kokous juhlat yritys yritysristeilyt

Kun on painettu kovaa ja tehty tulosta, on aika heittää tittelit pois ja nauttia tavallista paremmista bileistä. Yritysjuhlat M/S Emmalla ovat loistava huipentuma päivälle tai mahtava alku pitkälle illalle. Risteilyn kesto on 4­–5 tuntia, jonka aikana SunLinesin keittiömestari taikoo juhlapöytään gourmet-tason herkkuja ja mainio DJ tai bilebändi laittaa tanssikengät vinoon. Juhlajuoman laatu sekä määrä sovitaan toiveidenne mukaan ja illan menuksi sopii erinomaisesti vaikkapa Buffet Rumba.

Jokainen asiakas arvostaa hieman pidemmälle vietyä huomiota. Kun haluat tarjota lounaan tärkeille ihmisille, varaa M/S Emma pariksi tunniksi ja kutsu vieraasi maailman parhaalle lohisopalle. Unohtumattomaan saaristokierrokseen voidaan sisällyttää lisäksi vaikkapa pieni pala Helsingin merellistä historiaa tai kesäpäivän kruunaavaa livejazzia.

Auringonpaistetta, raikasta meri-ilmaa ja lasi kuplivaa tai pirteä drinkki hyvässä seurassa. Saariston Cocktail-kierros on nimensä mukaisesti kevyt saaristoristeily Helsingin edustalla. M/S Emmalla jokainen vieras nauttii takuuvarmasti rennosta kesähetkestä ja maukkaaseen irtiottoon sopii loistavasti cocktail-herkuistamme valittava lajitelma.

Gourmet-tason makumatkalle ei ole hienompaa ympäristöä kuin auringonlaskussa kylpevä saaristo. M/S Emman alakerran viihtyisä ruokasalonki valkoisine pöytäliinoineen tarjoaa juhlavat puitteet jopa 120 hengen illallistilaisuudelle. Ja kun kylmistä herkuista koostuva runsas buffet sekä lämmin pääruoka on nautittu, voi tyylikästä illallista jatkaa katetulla aurinkokannella hyvän musiikin tahtiin. Bon Appétit ja kohti auringonlaskua!

M/S Emma on Helsingin upein yritys- ja tilausristeilyjä varten tehty alus 40–220 hengelle. Juhlakansan käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen, baareineen ja tanssilattioineen. Lisäksi aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa ja illan pimetessä upea valaistus tekee jokaisesta tilaisuudesta juhlan.