Virkistyspäivä Helsinki

Yllätä yrityksesi työntekijät varaamalla teille oma tilausristeily tai paikat valmiilta after work- tai bileristeilyltä, kun pohdit mitä virkistyspäivä Helsingissä voisi pitää sisällään. Risteily on erinomainen tapa järjestää myös asiakastilaisuus, kiittää kumppaneita onnistuneesta yhteistyöstä tai viettää firman kesäjuhlia.

Risteilevä ravintolalaivamme M/S Emma vie sinut ja seurueesi merelle Helsingin edustalle, saariston syliin. Jos sopiva sää osuu kohdalle, nautitte auringon alla ehkäpä kuohuvaa, lasin viiniä jos toisenkin ja tietenkin todella hyvää ruokaa. Musiikkiakin on, tottahan toki. Ja vaikkei sää olisikaan kuin morsian, laiva on onneksi katettu.

Katso seuraavasta, millaisia risteilyjä meillä on mahdollisuus viettää, ilmoita henkilöstösi mukaan tai pyydä tarjous juuri teille räätälöityä risteilyä varten.

After work tai suosittu bileristeily virkistyspäivään

Ihanat Stadin Groovein After Work -risteilyt keskiviikkoisin keskikesällä.

Helmiradion Discoristeily on kasariristeily, jossa kuullaan myös 70-luvun hittejä, perjantaisin toukokuusta syyskuuhun.

HitMix Bileristeily on lauantaisin toukokuusta syyskuuhun järjestettävä ysäriristeily. 

Risteilyille voi ostaa pelkän risteilylipun tai risteilylipun sisältäen buffetin. Katso lisätiedot risteilykohtaisilta sivuilta ja varaa paikat hyvissä ajoin, ennen kuin paikat viedään käsistä nenäsi edestä!

Vai haluatteko meidän järjestävän teille yksityisen tilausristeilyn?

Onnistuu! Helsingin edustan risteily tehdään Teille toiveidenne mukaan. Käytössänne on baari baarimikkoineen sekä ansioitunut Share Catering -palvelu ruokatarjoilujen valmistamiseen. Pöytä saadaan siis notkumaan sellaisia herkkuja, mitä makunne mieluiten halajaa.

Katettuun alukseemme mahtuu 50–216 matkustajaa, ja tiloista löytyy myös tanssilattia, dj-pöytä, äänentoistojärjestelmä, screenejä ja muita mukavuuksia – katso Tilausristeilyt-sivun lopusta laivamme M/S Emman varustelut ja muut tiedot. Emmalla onnistuu näin ollen vaikka kokousten järjestäminen.

Pyydä suoraan tarjous ryhmällesi haluamallesi päivämäärälle tai ota yhteyttä, niin jutellaan hieman toiveistasi, jonka pohjalta voimme laatia risteilystä tarjouksen.

SunLines Risteilyt Helsinki
Katso video

Päivistä parhain, illoista ihanin - sen vietät SunLinesin kyydissä

Virkistyspäivä Helsinki-risteilynä on erinomainen vaihtoehto, kun päivään tai iltaan on saatava jotain rentouttavaa ja mieltä piristävää. Lähtekää mukaan rauhallisissa tunnelmissa tai bilevaihteelle vaihtaen! SunLinesin risteilyt taipuvat moneen makuun ja toiveeseen. Löydä omasi ja varaa paikkasi tai kerro meille tilausristeilysi toiveet.

Risteilyn varaus- ja kuljetusehdot

1. Sun Ferry Oy:n varaus ja peruutusehdot

Sun Ferry Oy, jäljempänä laivojen operoija, noudattaa laivojen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas vahvistaa varauksen kirjallisesti eräpäivään mennessä. Asiakkaan on peruttava varaus, jota hän ei aio käyttää.

2. Varaaminen ja maksaminen

Laivoilla tapahtuvat tarjoilut tilataan ja määritellään aina etukäteen, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Laivan hinta ja ruokatarjoilut laskutetaan sen henkilömäärän mukaan, jonka asiakas on ilmoittanut 8 vrk ennen risteilyä. Juomat laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Maksuvälineinä laivoilla hyväksymme myös yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard/Mastercard, Visa Electron, OK-ostokortti, Diners ja American Express). Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

3. Peruutukset

Peruutuspäivä on se päivä, jona Sun Ferry Oy on saanut tiedon peruutuksesta. Jos asiakas osoittaa, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa ollakseen perillä tarkoitettuun aikaan, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 0–20 vrk ennen risteilyä, veloitetaan laivan sopimushinta. Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 21–45 vrk ennen risteilyä, veloitetaan 50 % sopimushinnasta. Yli 45 vrk ennen perutuista vahvistetuista varauksista ei peritä maksua. Mikäli asiakas peruu tilatut ruokapalvelut 0–6 vrk ennen tilaisuutta, laskutetaan 100 % kustannuslaskelman arvosta.

Mikäli asiakas peruu Sun Ferry Oy:n yhteistyökumppaneilta tilaamia palveluita, noudatetaan kyseisten yhteistyökumppanien sopimusehtoja.

4. Kuljetusehdot

Matkustajien ja rahdin kuljetukseen sovelletaan kuljetusehtoja jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.sunlines.fi. Kuljetusehdot ovat myös saatavissa Sun Ferry Oy:n toimistolta. Sun Ferry Oy:n vastuu on rajoitettu Suomen merilain mukaan.

5. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot on aina tehtävä välittömästi henkilökunnalle tai miehistön jäsenelle.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee reklamaatio lähettää kuukauden kuluessa tapahtumahetkestä sähköpostilla osoitteeseen sunlines@sunlines.fi. Sun Ferry Oy varaa reklamaatioiden käsittelyyn kuukauden käsittelyajan.

6. Muuta huomioitavaa

Sun Ferry Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, kuten odottamattomista säänvaihteluista, asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Sun Ferry Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (Force majeure). Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat kokonaisuudessaan takaisin. Sun Ferry Oy voi myös perua varauksen, jos varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

Kuljetusehdot

 1. Rahdinottaja on Sun Ferry Oy. Kuljetussopimus on rahdinottajan ja matkustajan välillä.
 1. Matkustaja on velvollinen noudattamaan aluksen järjestys- ja turvamääräyksiä kuljetuksen aikana.
 1. Rahdinottaja vastaa henkilövahingosta, joka matkustajalle aiheutuu matkalla sattuneesta tapahtumasta, jos vahinko on aiheutunut rahdinottajan tai jonkun hänen vastuullaan toimivan virheestä tai laiminlyönnistä. Sama koskee matkatavaran häviämistä, sekä matkustajan myöhästymisestä aiheutuvaa vahinkoa.
 1. Matkustajan tulee näyttää toteen, että hänelle tai hänen matkatavaroilleen aiheutunut vahinko johtuu rahdinottajan tai hänen vastuullaan toimivien virheestä tai laiminlyönnistä.
 1. Rahdinottajan vastuu on Suomen merilain luku 15. 15§ mukaan rajoitettu yhtä matkustajaa kohden ja kaikki saman matkan aikana tapahtuneet vahingot yhteen laskien:
 • 175 000 SDR:n henkilövahingoista
 • 4 150 SDR:n matkustajan kuljetuksen viivästymisestä
 • 1 800 SDR:n, kun kyseessä on matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai viivästyminen
 • 10 000 SDR:n ajoneuvoa kohden
 • 2 700 SDR:n, kun kyseessä on muun matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai menetys.

Rahdinottaja voi lisäksi vedota merilain 9 luku. § 5 mukaisiin vastuun kokonaisrajoitusmääriin. Matkustajan omavastuut:

 • 20 SDR matkatavara- ja viivästysvahingossa
 • 150 SDR ajoneuvovahingoissa
 • Erityisellä nosto-oikeudella (Special Drawing Right) SDR tarkoitetaan Kanvainvälisen Valuuttarahaston määrittelemää yksikköä, jonka kurssi oli 4.10.2013 1 SDR = 1,1321 €.
 1. Rahdinottaja ei vastaa:
 • henkilövahingosta tai käsimatkatavaroille aiheutuneesta vahingosta sekä viivästyksestä, joka on aiheutunut ennen kuin matkustaja on astunut tai käsimatkatavara on tuotu alukseen, tai matkustajan aluksesta poistumisen tai käsimatkatavaran aluksesta pois viemisen jälkeen.
 • rahasta, arvopapereista eikä taide- tai arvoesineistä.
 1. Aluksen päällystöllä ja miehistöllä ja muilla, joista rahdinottaja vastaa, on myös oikeus yllä mainittuihin vastuunrajoituksiin ja vastuuvapauteen.
 1. Näiden ehtojen säätelemiä asioita koskevat kanteet on nostettava merioikeudessa siinä hovioikeuspiirissä, jossa rahdinottajalla on kotipaikkansa tai jossa hän pääasiallisesti harjoittaa liikettään.
 1. Muilta osiltaan sovelletaan Suomen merilain määräyksiä.
Helmiradion Discoristeilyt Logo

Helmiradion Discoristeily

Valitse lähtö ja osta lippu

Hitmix Bileristeilyt Logo

HitMix Bileristeily

Valitse lähtö ja osta lippu

SunLines-Risteilyt-Logo

Stadin Groovein After Work

Valitse lähtö ja osta lippu