Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Tutustu laivoihimme

Anna alustemme kuljettaa irti arjesta, turvallisesti saariston suojaisille reiteille!

Kesä ei ole kesä ilman auringonpaistetta, sinistä merta, maistuvia makuelämyksiä ja mukavaa merellistä tunnelmaa. Laivamme vievät sinut ja seurueesi kauniiseen saaristoon, olipa sitten kyseessä asiakastilaisuus, henkilöstötapahtuma, perhejuhla tai ystäville järjestetyt ikimuistoiset bileet.

M/S Emma on erityisesti viihdekäyttöön rakennettu saaristolaiva, joka liikennöi touko-syyskuussa. M/S Suokki ja M/S Tor ovat vankkoja jäissä kulkevia aluksia, jotka kuljettavat ympärivuotisesti tarvittaessa jopa 396 matkustajaa.

Tervetuloa laivaan!

Emma layout

M/S Emma

50 – 216 matkustajalle

Astu laivaan, jossa on Helsingin parhaat mahdollisuudet toteuttaa täydelliset juhlat. M/S Emma on viihderisteilijä, jossa voimme tarjota sekä juhlavat tarjoilut että viihteen samassa paketissa.

Juhlakansan käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen, baareineen ja tanssilattioineen. Näytöt siirtävät puhujan, esittelijän tai muun ohjelman laivan kaikille kansille. Aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa sekä illan pimetessä upea valaistus tiivistää tunnelmaa.

Kun tilaat lounas- tai illallisristeilyn ryhmällesi, ovat nämä kaikki ominaisuudet käytettävissäsi samaan hintaan.

ship on water

M/S Suokki

50 – 396 matkustajalle

Erinomainen alus suurten henkilömäärien kuljetuksiin. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Alus on pääosin varattu HSL:n Suomenlinnan linjaliikenteeseen ympärivuotisesti.

a large ship in the water

M/S Tor

50-358 matkustajalle

Aito jäänmurtaja. Jyhkeä, vakaa alus yhtenäisellä salongilla ympärivuotiseen käyttöön.

Alus on pääosin varattu HSL:n Suomenlinnan linjaliikenteeseen kesäisin ja HSL:n Kruunuvuorenrannan linjaliikenteeseen talvisin.