Tarjoilut

Merihenkisiä gourmet-elämyksiä

SunLines-risteilyllä merellisen miljöön kruunaa loistava ruoka ja valikoimastamme löytyy korkealuokkaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tarjolla on muun muassa kevyitä ja tyylikkäitä cocktailpaloja, maukkaita lounaita ja retkieväitä, herkullisia buffetkattauksia sekä useiden ruokalajien à la carte -menuja viinisuosituksineen.

Palan painikkeeksi laatujuomia

Aluksissamme on A-oikeudet ja laivojemme perusvalikoimiin kuuluvat yleisimmät alkoholittomat juomat sekä miedot ja väkevät alkoholijuomat. Tiettyihin menuihin olemme laatineen jo valmiiksi erillisen juomasuosituksen, mutta tarjoilu on sovittavissa aina juuri toiveidenne mukaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

sunlines tarjoilut risteilykokki

Laivojen perusvalikoimiin kuuluu yleisimmät alkoholittomat, miedot ja väkevät alkoholijuomat. Kun tilaat juomat etukäteen, varmistut niiden riittävyydestä ja oikeasta tarjoilutavasta. Juomien hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Hyvä Tietää

Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja kevyemmistä cocktailpaloista, lounaista ja retkieväistä kauniisti katettuihin, monipuolisiin buffetpöytiin sekä useiden ruokalajien erikois- ja à la carte -menuihin viinisuosituksineen.

Käytämme kaikissa ruoissamme vähälaktoosisia tuotteita. Täysin laktoosittomat ruoat on merkitty L -kirjaimella, gluteenittomat G -kirjaimella. Muut erikoisruokavaliot huomioimme ilmoituksenne mukaisesti. Erikoisannoksista (erikoisruokavaliota noudattavien) ja muista erityistoiveista menujen suhteen laskutamme 5 €/henkilö. Kasvisruoat sisältyvät hintaan.

Kaikki menut on tarkoitettu yli 50 hengen ryhmille ja koko ryhmälle valitaan sama menu.

Perhejuhlissa 5–12 -vuotiaat lapset ruokailevat -50 % alennuksella ja alle 5-vuotiaat lapset kokonaan ilmaiseksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ruoat 14 % ja juomat 24 % sekä tarjoilutyön, ruokien kuljetukset sekä tarjoilu- ja ruokailuastiat. À la carte- ja rapumenujen sujuvaan tarjoiluun tarvitaan lisähenkilökuntaa, jota ei ole huomioitu menun hinnassa.

Laivojen peruskattaukseen kuuluvat valkoiset pöytäliinat sekä paperiset servietit. Tilaisuuden juhlavuutta voimme lisätä kattamalla kankaiset servietit lisähintaan 3 €/henkilö.

Aluksissamme on A-oikeudet ja laivojemme perusvalikoimiin kuuluu yleisimmät alkoholittomat, miedot ja väkevät alkoholijuomat. Varmistaaksemme juomien riittävyyden ja oikean tarjoilutavan, tulisi myös juomat tilata ennakkoon. Juomat veloitetaan todellisen kulutuksen mukaan.

Ilmoitattehan ryhmänne menuvalinnan sekä laivalle varattavat juomat viimeistään kaksi viikkoa ennen risteilyänne.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.