HELSINGIN KAUNEIN JUHLATILA SIJAITSEE MERELLÄ

Järjestä unohtumaton yksityis- tai yritystilaisuus Helsingin kauneimmassa juhlatilassa, Helsingin suurimmalla saaristoristeilijällä, M/S Emmalla.

M/S Emma, tarjoaa ryhmällenne puitteet, joita et muualta löydä.

214 katettua istumapaikkaa, sään mukaan katettu ja lämmitetty yläkansi, tilava ja ilmastoitu alakansi sekä 360 asteen näkymä Helsingin kauniiseen saaristoon luovat täydellisen juhlatilan onnistuneelle tilaisuudelle 1.5-30.9. välisenä aikana.

Alakannelta löydätte tunnelmallisen ruokasalongin ja yläkannelta baarin ja tanssilattian, joka on varustettu massiivisilla ja mittatilauksena tehdyillä äänentoistolaitteilla.

Screenien ja hyvän äänentoiston ansiosta voitte järjestää helposti puheita ja esityksiä, jotka kaikki osallistujat kuulevat ja näkevät. Puhuja voi nimittäin pitää puhettaan tai esitystään yläkannella, alakansilaisten nähdessä hänet screenien kautta.

Saaristoristeilijämme taipuu millaiseksi juhlatilaksi tahansa, juuri teidän tarpeenne täyttäen. Oli kyseessä sitten yritysristeily, asiakastilaisuus, virkistyspäivä, kokous, tiimipäivä tai vaikka yhdistyksesi vuosijuhlat, niin viemme 50–214 hengen ryhmänne ainutlaatuiselle meri- ja makumatkalle vankalla kokemuksella.

Lue täältä M/S Emmasta tarkemmin. Jos sinua mietityttää jokin laivaan ja juhlatilaan liittyvä asia, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

MIKSI RISTEILYALUS ON AINUTLAATUINEN JUHLATILA?

Helsinki näyttää erilaiselta mereltä käsin. Autojen ja raitiovaunujen tööttäykset vaihtuvat veden kohinaan, eikä kenelläkään ole kiire mihinkään. Kaikki voivat keskittyä vain itse juhlaan. Meren raikas tuoksu ja aaltojen kimallus tuovat aivan erilaisen tunnelman ruokailuun, puheisiin, palkitsemisiin, tanssimiseen ja oikeastaan mihin tahansa. Lisäksi 360 asteen näkymä merelle kruunaa kaiken tuoden juhlatilaan mukavan avaran tunnelman.

Kun järjestät juhlat/tilaisuuden merellä, omassa laivassa, niin luot ainutlaatuisen vaikutelman vieraisiin. Kuinka monta kertaa sinut on kutsuttu esimerkiksi toisen yrityksen toimesta yksityiselle laivalle, josta löytyy kaikki maittavasta ruoka- ja juomatarjoilusta aina tanssilattiaan ja cocktailbaariin asti? Millaisen vaikutuksen se tekisi sinuun? Luultavasti lähtemättömän!

Jätä tarjouspyyntö, niin vastaamme tarjouksen kanssa tuota pikaa.

KÄYTÖSSÄNNE ON KOKO LAIVA AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA

Loistoillallinen auringonlaskussa, merellinen lounas, kunnon juhlat avainasiakkaille tai kokouspäivää upeasti keventävä cocktail-risteily. Helsingin saariston ja kuvankauniiden maisemien luoma tunnelma on takuuvarma pohja onnistuneelle tilaisuudelle.

Suunnitteletpa millaista juhlia tahansa, meiltä voit varata käyttöönne koko laivan. Juhlien kesto, tarjoilu, lähtöpaikka ja paluusatama sekä mahdollinen ohjelma ovat sovittavissa aina tarpeen mukaan. Haluamme, että saatte juuri sellaiset juhlat kuin tarvitsette!

Hyväntuulisen henkilökuntamme ”aurinkotakuu” on lisäksi voimassa koko kesän ja muutenkin periaatteenamme on räätälöidä risteilynne kaikki yksityiskohdat toiveidenne mukaan.

Helsingin kaunis saaristo, oma baari baarimikkoineen, ammattikokkien loihtimat suussasulavat ruoat ja täysin oma laiva katettuna yksilöllisesti vain juhlianne varten ovat asioita, jotka juhlijat muistavat pitkään. Miksi ette järjestäisi juhlianne merellä tavallisemman juhlatilan sijaan?

Varaa M/S Emma käyttöönne nyt, niin pääsette pitämään hauskaa ja viettämään ikimuistoisia juhlia!

Jätä tarjouspyyntö, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian.