GOURMET-TASON MAKUMATKA

Illallisristeilyt ovat loistava tapa viettää yrityksen yhteistä kesäiltaa tai palkita tärkeimpiä avainasiakkaita ja varmistaa samalla yhteistyön jatkuminen. Ne ovat erinomainen keino saada ihmiset nauttimaan, rentoutumaan ja keskittymään yhdessäoloon, koska keskustan hälinä on poissa ja tilalla on meren rauha.

Gourmet-tason makumatkalle ei ole hienompaa ympäristöä kuin auringonlaskussa kylpevä Helsingin saaristo. M/S Emman alakerran viihtyisä ruokasalonki tarjoaa juhlavat puitteet jopa 104 hengen illallisristeilylle. Ja kun kylmistä herkuista koostuva runsas buffet sekä lämmin pääruoka on nautittu, voi tyylikästä illallista jatkaa suurella ja katetulla aurinkokannella hyvän musiikin ja kylmien drinkkien tahtiin. Bon Appétit ja kohti auringonlaskua!

MERIHENKISIÄ GOURMET-ELÄMYKSIÄ POHJOISMAISEEN MAKUUN

Illallisristeilyillä tarjoamme ensiluokkaisen hyvää ruokaa. Itseasiassa jos pitäisi mainita yksi asia, josta saamme jatkuvasti erinomaista palautetta – risteilytyypistä riippumatta – niin se olisi ruoka.

Tarjolla on muun muassa kevyitä ja tyylikkäitä cocktailpaloja, herkullisia buffetkattauksia viinisuosituksineen.

Menut rakentuvat usein kalan, äyriäisten, herkullisten salaattien, juustojen, kauden kasvisten, varhaisperunoiden ja lämpimien liharuokien ympärille. Tässä päätösvalta on sinulla. Voit siis valita, minkä valmiista menuista haluat risteilyllenne. Katso täältä esimerkki-menujamme.

Voit myös kertoa tarjouspyynnön yhteydessä, jos haluat erilaisen menun valmiiden menujen ulkopuolelta. Räätälöinti on mahdollista! Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ilmoitathan siitä meille viimeistään 8 vrk ennen tilaisuutta.

M/S Emmalla on täydet A-oikeudet, joten alkoholittomien juomien lisäksi ruoan yhteyteen saa tilattua alkoholillisia juomia. Laivastamme löytyy myös kaksi baaritiskiä, joista saa tilattua drinkkejä, hanatuotteita sekä väkevämpiä alkoholijuomia.

M/S EMMA JUHLATILANA

Jos ruoka on yksi asia, josta saamme paljon erinomaista palautetta, niin laivan koko on toinen. M/S Emman tilavuus ja viihtyisyys yllättää risteilijät usein ja sieltä löytyy istumapöytäpaikat 214 henkilölle. Laiva on tilava, istumapaikkoja on paljon ja maisemat ovat upeat!

Illallisristeilyt ovat tarjolla tilauksesta kesäkauden ajan. Risteilyt sijoittuvat tutulle reitille Helsingin kauniiseen saaristoon, jossa olemme myös suojassa aalloilta.

Tilaa illallisristeily nyt, koska kesäillat varataan nopeasti loppuun. Lähetä tarjouspyyntö tai soita 010 504 2410.

Tervetuloa viihtymään!