Siirry ensisijaiseen siirtymispalkkiin Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Yksityiset tilausristeilyt

Yksityiset charter-risteilyt Helsingissä

Nauti illallisesta, juomista ja musiikista

Ei ole hienompaa ympäristöä kulinaarisen matkan nauttimiseen kuin mitä M/S Emman ruokasalonki tarjoaa jopa 216 illallisvieraalle. Maukkaan kylmiä herkkuja ja lämpimän pääruoan sisältävän buffetin jälkeen juhlat voidaan viedä yläkertaan katetulle aurinkoterassille, jossa DJ:n musiikki luo täydellisen tunnelman.

Tilausristeilyt Helsinki – ovat varattavissa niin yritys- kuin yksityistilaisuuksia varten 50-216 henkilölle.

Mikäli olet aikeissa järjestää unohtumattomat perhe- tai yritysjuhlat, niin miksi ette lähtisi juhlimaan merelle?

Polttarit, syntymäpäivät, asiakastilaisuudet ja yritysten virkistyspäivät saavat aivan uudenlaisen tunnelman, kun meri kimaltaa, kuohuviinipullot poksahtelevat ja seinät on korvattu avaralla 360 asteen näkymällä Helsingin kauniiseen saaristoon.

Kaksi baaria, osaavat baarimikot, kehuttu News Catering-palvelu, heidän loihtimat herkulliset ruoat sekä kauniit maisemat luovat ainutlaatuiset puitteet juhliin kuin juhliin. Pöytä katetaan valitsemallasi ruoka- ja juomalistalla! Voit lukea linkin takaa tarkemmin M/S Emmasta ja siitä, miten se muuntautuu Helsingin kauneimmaksi juhlatilaksi.

Järjestä ainutlaatuinen yksityis- tai yritysristeily Helsingin saaristossa!

Tervetuloa laivaan!

Tarjoiluhinnasto

Juomahinnasto

M/S Emma

50 – 216 matkustajalle

Astu laivaan, jossa on Helsingin parhaat mahdollisuudet toteuttaa täydelliset juhlat. M/S Emma on viihderisteilijä, jossa voimme tarjota sekä juhlavat tarjoilut että viihteen samassa paketissa.

Juhlakansan käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen, baareineen ja tanssilattioineen. Näytöt siirtävät puhujan, esittelijän tai muun ohjelman laivan kaikille kansille. Aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa sekä illan pimetessä upea valaistus tiivistää tunnelmaa.

Kun tilaat lounas- tai illallisristeilyn ryhmällesi, ovat nämä kaikki ominaisuudet käytettävissäsi samaan hintaan.

Emma layout