TERVETULOA LAIVAAN!

Tilausristeilyt Helsinki – ovat varattavissa niin yritys- kuin yksityistilaisuuksia varten 50-214 henkilölle.

Mikäli olet aikeissa järjestää unohtumattomat perhe- tai yritysjuhlat, niin miksi ette lähtisi juhlimaan merelle?

Polttarit, syntymäpäivät, hääpäivät, sukujuhlat, asiakastilaisuudet, yritysten virkistyspäivät ja kaikki muut vastaavat juhlatilaisuudet saavat aivan uudenlaisen tunnelman, kun meri kimaltaa, kuohuviinipullot poksahtelevat ja seinät on korvattu avaralla 360 asteen näkymällä Helsingin kauniiseen saaristoon.

Kaksi baaria, osaavat baarimikot, kehuttu ja palkittu Share Catering-palvelu, heidän loihtimat herkulliset ruoat sekä kauniit maisemat luovat ainutlaatuiset puitteet juhliin kuin juhliin. Pöytä katetaan valitsemallasi ruoka- ja juomalistalla! Voit lukea linkin takaa tarkemmin M/S Emmasta ja siitä, miten se muuntautuu Helsingin kauneimmaksi juhlatilaksi.

Järjestä ainutlaatuinen yksityis- tai yritysristeily Helsingin saaristossa!

SÄÄ EI VAIKUTA JUHLIIN

Saamme jonkin verran kyselyitä siitä, miten sää vaikuttaa juhliin. Vastaus on, että saman verran kuin se vaikuttaisi kaikissa muissakin juhlapaikoissa. Alakantemme on ikkunallinen, ilmastoinnilla ja lämmityksellä varustettu juhla- ja ruokasali, josta löytyy myös baari ja istumapaikat 104 henkilölle. Yläkannen katamme kokoontaittuvalla katoksella tarpeen mukaan. Myös ylhäältä löytyy lämmitys, baari ja 110 istumapaikkaa. Juhlaväki pysyy siis kuivana ja lämpimänä myös yläkannella, kuitenkaan kauniita maisemia menettämättä.

M/S Emma on Helsingin suurin saaristoristeilijä ja risteilyreittimme kulkee saariston suojassa. Siksi aallot eivät tuota ongelmaa, vaan mahdollinen keinuminen on enemmänkin juhlijan ja baarimikon tekemän vaihtokaupan tulosta.

Säästä on siis turha murehtia, koska reagoimme siihen aina tilanteen mukaan niin, että te voitte keskittyä juhlimiseen.

JÄRJESTÄ JUHLAT, JOTKA MUISTETAAN

Lähtöpaikkana on Helsingin Kauppatorin Linnanlaituri aivan Presidentinlinnaa vastapäätä. Kysy kuitenkin tarjouspyynnön yhteydessä, jos haluaisit lähtö- tai saapumispaikan olevan eri. Joissain tilanteissa se onnistuu!

Jos haluat järjestää erilaiset, unohtumattomat ja onnistuneet juhlat, niin varaa omaan käyttöösi koko M/S Emma -laivamme. Kokonainen laiva juhlatilana tarjoaa seurueellenne jotain täysin uutta ja erityistä. Ei tällaista pääse usein kokemaan, mitä olet nyt aikeissa järjestää.

Varaa oma tilausristeily ja pyydä tarjous tai soita asiakaspalveluumme 010 504 2410. Tee se kuitenkin nyt ja varmista juhlienne onnistuminen, koska kesäkausi varataan nopeasti täyteen!