Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Vara skepp

Låt våra fartyg ta dig ut till den vackra skärgården för att koppla av och njuta

Finländarna tror att sommaren inte är en sommar utan solsken, blått hav och årstidens vackra smaker. Våra båtar tar dig och dina gäster för att se den vackra skärgården oavsett om du vill anordna ett minnesvärt evenemang för dina kunder eller kamrater, familjetillfälle eller en fest för dina vänner.

M/S Emma är speciellt byggd för underhållningsändamål och driftsäsongen är från maj till september. M/S Tor och M/S Suokki är robusta isbrytare som kan fungera under hela året och de tar upp till 396 passagerare.

Välkommen ombord!

Emma layout

M/S Emma

50 – 216 passagerare

Kliv ombord på vår ultimata partycruiser! M/S Emma är ett underhållningskryssarfartyg där vi kan erbjuda skräddarsydd catering, populärmusik spelad av våra DJ:s och barservice i ett.

M/S Emma har en mysig matsalong på nedervåningen och på övervåningen kan du välkomna dina gäster på nöjesdäcket som är utrustat med ett ljudåtergivningssystem i världsklass, dansgolv och en bar. Den mysiga matsalongen på nedervåningen tar emot upp till 104 gäster.

På sommardagar kan du njuta av solskenet på vårt soldäck på taket. Och när kvällarna blir mörkare från och med augusti kommer vårt charmiga blixtsystem att intensifiera stämningen.

ship on water

M/S Suokki

50 – 396 passagerare

Utmärkt fartyg för stora grupper. Finns året runt.

Fartyget är huvudsakligen bokat på HRT:s Sveaborgsrutt året runt.

a large ship in the water

M/S Tor

50 – 358 passagerare

En riktig isbrytare. Fungerar året runt. Massivt och stabilt fartyg med en lounge.

Fartyget är huvudsakligen bokat på HRT:s Sveaborgsrutt på sommaren och HRT:s Kruunuvuorenstrand-rutt på vintern.