Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Privata charterkryssningar

Privata charterkryssningar i Helsingfors

Njut av middag, drinkar och musik

Det finns ingen finare miljö för att njuta av en kulinarisk resa än vad M/S Emmas matsalong erbjuder för upp till 216 middagsgäster. Efter den välsmakande buffén bestående av kalla läckerheter och en varm huvudrätt kan festen tas upp till det täckta soldäcket där DJ:s musik skapar den perfekta atmosfären.

Boka en privat kryssning!

Vad sägs om att njuta av en middag i en mörknande sommarnatt med dina speciella gäster på havet? Oavsett om du arrangerar en familjefest, affärstillfällen eller en utekväll med alla dina kollegor, tar SunLines dig till en minnesvärd sjöresa!

Vi erbjuder dig charterkryssningar i Helsingfors skärgård för 50-216 personers grupper. Vad du än har planerat för kryssningen kan du reservera hela fartyget för ditt privata bruk.

Välkommen ombord!

Charter Cruise Menu

Drinks Menu

M/S Emma

50 – 216 passagerare

M/S Emma är ett skärgårdsfartyg som byggts för företags- och privatevenemang. Den är speciellt designad för underhållningscruising och den kan bokas för grupper från 50 upp till 216 personer. Den mysiga matsalen ligger på nedervåningen och har plats för upp till 106 gäster. Båten är utrustad med två barer, dansgolv, modernt ljudåtergivningssystem och övre däck med öppningsbart tak och infravärme.

Emma layout