SunLinesin bileristeilyillä tanssittava musiikki, hyvät tarjoilut sekä kauniit saaristomaisemat tekevät ikimuistoisen illan. Bileristeily on loistava tapa viettää iltaa kaveriporukalla, työporukan seurassa tai vaikka railakkaan polttarijengin kanssa!
Asiakkaamme kiittävät etenkin risteilyjen menevää musiikkia, herkullisia tarjoiluja ja aina ystävällistä henkilökuntaa. Tältä sivulta voit tutustua asiakkaidemme kertomiin SunLines risteilyjen kokemuksiin.
Lue kokemustarinat ja varaa risteilysi jo tänään!

HitMix Bileristeily valikoitui hyvien kokemusten perusteella

Valitsimme HitMix risteilyn työporukalle illanviettoon aiempien hyvien SunLines kokemusten perusteella. Olimme olleet aiemmin Helmiradio risteilyllä, ja halusimme kokeilla hyvän mielen risteilyä nyt HitMix konseptina.  Alle 10 hengen työporukkamme koostui alle 30 vuotiasta aina noin 60 vuotiaisiin saakka.

HitMix risteily onnistui erinomaisesti mukavana illanvieton paikkana pienelle porukalle. Halukkaat saivat tanssia DJ:n tahtiin, kun taas osalle risteily oli rauhallisempi seurustelu- ja illanviettotilaisuus.

HitMix Bileristeily – musiikki tanssitti ja ruoka maistui

HitMix risteilyn bilehitit olivat 1990 luvun tanssittavimpia hittejä, joiden tahdissa koko tanssilattia täyttyi nopeasti. Vaikka laiva oli buukattu täyteen ja väkeä riitti niin buffetissa kuin tanssilattialla, iloinen fiilis säilyi läpi risteilyn. Oli ihanaa huomata, että porukka oli tullut risteilylle viihtymään ja ottamaan rennosti, ja kaikille riitti tilaa ja tunnelmaa. Myös ne, jotka halusivat viettää illan mieluummin buffet-ravintolan puolella kuin tanssimassa, viihtyivät risteilyllä hyvin. Saaristomaisemat pitivät huolen erityisestä tunnelmasta, sillä Helsigin edustan saaristolla silmä lepäsi.

Suosittelen HitMix risteilyä monenlaiseen illanviettoon

HitMix risteily oli järjestetty erittäin toimivaksi konseptiksi alusta loppuun. Hyvä ruoka ja juoma, menevä musiikki ja iloinen fiilis jatkuivat läpi illan saaristomaisemissa!

Suosittelen HitMix risteilyä monenlaisille seurueille, kuten työpaikan juhliin, polttareille ja erilaisille kaveriporukoille.  Koko seurue pysyy hyvin kasassa koko illan, sillä saman katon alta löytyy ravintola, tanssilattia ja tilaa vapaalle seurustelulle. Neljän tunnin kesto on juuri sopiva risteilylle, jonka jälkeen riittää hyvin energiaa  vielä jatkaa illanviettoa kaupungilla halukkaille. Vaikka soitettavat biisit olivat menneiden vuosikymmenten hittejä, ne vetävät kaiken ikäiset hyvin mukaan. Risteilyn musiikki onkin hyvän fiiliksen punainen lanka, joka ansaitsee kiitoksen!

Olemme jo varanneet tulevalle kesälle uuden SunLinesin risteilyn, ja tällä kertaa olimme ajoissa, sillä tiesimme että liput myydään syystäkin useasta lähdöstä loppuun!

Helmiradioristeily onnistui täydellisesti työporukan illanvieton paikkana

Halusimme valita työporukan juhliin sellaisen tilan, jossa voisimme viettää koko illan yhdessä paikassa. Normaalisti ruokailuravintolat ja tanssipaikat ovat eri osoitteissa ja seurue hajaantuu helposti omille teilleen illan mittaan.

Lähdimme risteilylle syksyllä 2017 noin 20 hengen työporukan kanssa. Seurueemme ikähaitari vaihteli nuorista parikymppisistä kesätyöntekijöistämme aina yli 50 vuotiaisiin vakituisiin työntekijöihimme.

Ennen risteilyä epäilimme, onko menneiden vuosikymmenien tanssihittejä soittava risteily kenties sittenkään nuorille sopiva. Epäilymme oli kuitenkin aivan turha – risteilyllä viihtyi koko porukka ikään katsomatta! Helmiradioristeilyn hyvä fiilis kantoi läpi illan, ja risteily ylitti odotuksemme loistavan musiikin, hyvän ruoan ja kauniiden maisemien bileristeilystä.

Runsas buffet-illallinen ja ikivihreät discohitit aloitti ikimuistoisen illan

Risteily alkoi yhteisellä ruokailulla. Buffet-ruokailu oli erinomainen ratkaisu meille, sillä mieluista ruokaa ja juomaa oli hyvin tarjolla eri ruokavalioihin ja mieltymyksiin.

Helsingin saariston maisemat ja aaltojen kuohu toivat bileristeilyyn ihanaa merellistä tunnelmaa, ja matkan reitti oli erittäin kaunis. Rannalta käsin ei tule ajatelleeksi, miten upeaa Suomen luontoa löytää aivan Helsingin edustalta!

Helmiradion risteilyn tanssittava musiikki onnistui täydellisesti biletunnelman luomisessa. Tiesimme toki jo ennen risteilyä, että tutut radiohitit ovat menevää musiikkia, mutta oli ihana huomata, miten Helmiradion musiikki upposi kaiken ikäiseen juhlakansaan!

Tanssilattialla kävi vipinä koko illan, ja vaikka risteily oli myyty loppuun, tanssitila oli suunniteltu juuri tarpeeksi tilavaksi.

Helmiradioristeily sopii kaikille jotka etsivät ainutlaatuista hyvän meiningin bilepaikkaa

Suosittelen risteilyä kaikille, jotka haluavat juhlia isolla tai pienellä porukalla paikassa, jossa hyvä fiilis kantaa läpi illan. Erittäin ystävällinen henkilökunta, mahtava musiikki ja kauniit maisemat tekivät lähtemättömän vaikutuksen!

Risteilyllä aivan kaikilla oli hyvän mielen bilemeininki heti kun laiva starttasi laiturista. Helmiradion hittien tahdissa arjen murheet unohtuivat, ja koko illan sai viettää ystävien kanssa hauskanpitoon keskittyen.

Helmiradioristeilyn kokemukset vakuuttivat meidät täysin, ja olemmekin jo varanneet seuraavan SunLinesin risteilyn tulevalle kesälle. Teimme varauksen jo hyvissä ajoin talvella, sillä nyt tiedämme itse, miksi risteilyt myydään nopeasti loppuun!

Suosittelen SunLinesin tilausristeilyä mieleenpainuvan business-tapahtuman järjestämiseen

Herkullinen ruoka ja juoma, kauniit saaristomaisemat ja rennon ystävällinen tunnelma tekevät tilausristeilystämme vuosi toisensa jälkeen erinomaisen. Osaamme jo odottaa vuosien jälkeen huippuluokan palvelua SunLinesilta, ja joka kerta toiveemme täyttyvät. Etenkin norjalaiset kollegani odottavat vuosittaista Helsingin matkaa jo keväällä!

Annan vilpittömän suositteluni SunLinesin tilausristeilylle, jonka voi räätälöidä hyvin seurueen mukaiseksi. Emme niinkään etsi bileristeilyä, vaan iloista ja hieman erilaista verkostoitumistapahtumaa – ja toiveemme ovatkin täyttyneet joka kerta.

SunLinesin tilausristeily palvelee yhtä varmasti vuodesta toiseen

Olemme pitäneet yrityksemme seminaarin yhteydessä jo useita vuosia peräkkäin illallis- ja verkostoitumistilaisuuden SunLinesin tilausristeilyllä M/S Emmalla. Järjestämme vuosittain energia-alan seminaarin Helsingissä, jonne kokoontuu noin 150 energia-alan asiantuntijaa noin 15 eri maasta.

SunLinesin tilausristeily on täydellinen tapa päättää onnistunut seminaaritilaisuus, verkostoitua ammattimielessä ja ennen kaikkea esitellä ulkomaisille vieraillemme suomalaista luontoa ja tapaa juhlia. Myös tulevan kesän seminaarivierailu järjestetään tietenkin SunLinesilla!

Tilausristeily Helsingin saaristossa viehättää vuodesta toiseen seminaarivieraita

SunLinesin risteilyn koko paketti on meille juuri sopiva: ystävällinen henkilökunta, joustava palvelu ja nopea reagointi kaikkiin kysymyksiimme on tehnyt meistä jo yli viidettä vuotta peräkkäin vakioasiakkaita.

Tilausristeilyn konsepti on meille juuri sopivasti räätälöity. Saaristoristeilyn tarkoituksena on tutustua hyvällä fiiliksellä kansainvälisiin kollegoihin ja viettää aikaa verkostoituen. Risteilyn musiikki luo tilaisuuteen välitöntä tunnelmaa, ja vaikka tanssilattialla ei sillä kertaa viihtyisikään, fiilis säilyy koko risteilyn sopivan rentona.

Helsingin edustan saaristo on risteilyn reitillä erittäin kaunista, ja se jättää lähtemättömän vaikutuksen etenkin ulkomaisiin vieraisiimme. Suomalaisena ei tulekaan heti ajatelleeksi, että heti kaupungin sykkeen vierestä löytää kauniita luontomaisemia, joissa silmä saa levätä. Etenkin Suomenlinnan ohi ajaminen ihastuttaa kerta toisensa jälkeen! Risteilyn maisemat luovatkin omanlaisen tunnelman business-tilaisuuteemme – äkkiseltään verkostoitumistapahtuman voisi kuvitella olevan vaikkapa seminaaritiloissa.