Helmiradion Discoristeilyt

Kesäperjantaisin juhlitaan M/S Emmalla

SunLinesin ja Helmiradion huippusuositut discoristeilyt vievät sinut perjantaisin 26.5.–29.9.2017 sykähdyttäviin merimaisemiin ja ainutlaatuisiin juhliin. M/S Emma lähtee liikkeelle Helsingin Kauppatorilta klo 19.00 ja seuraavan neljän tunnin ajan laivalla biletetään 70- ja 80-luvun discohittien tahtiin! Takaisin satamaan laiva saapuu klo 23.00. Loistavasta musiikista ja risteilytunnelmasta vastaavat DJ Rautsi ja DJ Jani.

Helmiradion K-18 discoristeilyt sopivat hyvin myös yritys-, polttari- ja synttäriporukoille. Jos suunnittelet risteilyä suuremmalle seurueelle (40–220 hlö), ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Risteilyliput

Helmiradion Discoristeilyn hinta on 19 €/hlö. Ryhmäliput 17 €/hlö (6 tai yli 6 henkilöä). M/S Emma lähtee Kauppatorilta klo 19.00, mutta laivaan pääsee jo klo 18.15. Discoristeilyllä voit halutessasi nauttia myös runsaan buffetpöydän herkuista (26 €/hlö).

sunlines-discoristeilyt-kuva
helmiradio_logo_lila

Kipparin herkullinen kesäbuffet (26 €/hlö) on katettuna heti risteilyn alkaessa. Ostaessasi ruokalipun ja risteilylipun ennakkoon, varmistat oman buffetpaikkasi. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ilmoitathan siitä meille etukäteen. Buffetmenu vaihtuu joka toinen viikko. Menun hinta ei sisällä juomia eikä kahvia. Tarjolla myös ruokaisia leipiä 8,5 €. A-oikeudet.


Helmiradion Kokkotuliristeily vie sinut 23.6.2017 juhannuksen viettoon Helsingin kauniiseen saaristoon. Neljän tunnin ajan SunLinesin M/S Emmalla biletetään 70- ja 80-luvun discohittien tahtiin. Risteilyn aikana pääset näkemään legendaarisen Seurasaaren suurkokon sekä mm. Suomenlinnan, Pihlajasaaren ja Kaivopuiston kokot. Risteilyn hittipotpurista ja vauhdikkaasta tunnelmasta vastaa DJ Jani.

Risteilyliput ja buffet

Kokkotuliristeilyn hinta on 32 €/hlö. M/S Emma lähtee Kauppatorilta klo 19.00, mutta laivaan pääsee jo klo 18.15. Kokkotuliristeilyllä on tarjolla juhannusjuhlat kruunaava herkullinen Kipparin kesäbuffet I (26 €/hlö). Ostaessasi ruokalipun ennakkoon, varmistat oman buffetpaikkasi. Mikäli sinulla on erikoisruokavalio, ilmoitathan siitä meille etukäteen. Menun hinta ei sisällä juomia eikä kahvia. Tarjolla myös ruokaisia leipiä 8,5 €. A-oikeudet. Risteilyn ikäraja K-18.

discoristeilyt-kokko-kuva