HitMix Bileristeilyt

Lähde mukaan kesän kuumimmille bileristeilyille

Kesällä 2018 starttaavat SunLinesin ja radiokanava HitMix:n kuumat lauantai-illan bileristeilyt Helsingin suurimmalla saaristoristeilijällä M/S Emmalla.

Hyppää mukaan tunnelmaan, kun DJ soittaa suurimpia hittejä 90-luvulta tähän päivään, jotka ovat kaikille tuttuja ja saavat siksi meiningin nousemaan kattoon. Kaiva Walkmanisi tai MP3-soittimesi kaapin perukoilta, niin pääset virittäytymään bileristeilyn tunnelmaan.

Basshunter, Darude, Scooter, Spice Girls, Nylon Beat, Bomfunk MC’s, Calvin Harris, David Guetta, Alesso, Movetron, Aikakone, Eiffel 65 ja Backstreet Boys… Tässä vain murto-osa illan kattauksesta.

Varaa lippusi ajoissa, sillä risteilyjä on kesän aikana vain kuusi, ja yleensä bileristeilymme ovat loppuunmyytyjä ennen lähtöpäivää.

Varaa lippusi jo NYT!

Mukaan mahtuu kerralla 190 henkilöä, joten varaa lippusi nyt tästä linkistä!

Saaristoristeilijämme on Helsingin suurin, joten meillä mahtuu bilettämään hyvin. Baarit ylä- sekä alakerrassa, kylmä juoma, lämmin ilta ja sään mukaan katettu aurinkokansi takaavat huikean risteilykokemuksen.

Voit tutustua M/S Emmaan tarkemmin tästä linkistä.

HitMix:n bileristeilyt sopivat hyvin myös yritys-, polttari- ja synttäriporukoille. Mikäli haluat järjestää ikimuistoisen risteilyn omalle porukallesi (40-218 hlö), niin ota yhteyttä myyntipalveluumme tai tutustu linkistä tilausristeilyihin.

Risteilyliput

Radiokanava HitMix:n ja SunLinesin bileristeilyjen hinta on 19 €/hlö. Ryhmäliput 17 €/hlö (6 tai yli 6 henkilöä). M/S Emma lähtee liikkeelle Helsingin Kauppatorilta klo 18:00, mutta laivaan pääsee jo klo 17:15. Tule siis jo silloin paikalle ja virittäydy ainutlaatuisen kesäillan tunnelmaan! Bileristeilyllä voit halutessasi nauttia myös runsaan buffetpöydän herkuista (21 €/hlö).

Jos siis haluat mukaan jollekin näistä risteilyistä, niin osta lippusi täältä nyt, koska ne saatetaan kokemuksemme mukaan myydä loppuun hyvinkin pian.

Buffet

Ostaessasi ruokalipun ennakkoon, varmistat oman buffetpaikkasi. Menun hinta ei sisällä juomia eikä kahvia. Tarjolla myös ruokaisia leipiä 8,5 €. A-oikeudet. Risteilyn ikäraja K-18.

HitMix buffetti (21 €/hlö)

Mexican Cobb-salaattia (romainesalaattia, tomaattia, avokadoa, kananrintaa, nachoja, kurkkua, chipotle-paahdettua paprikaa ja yellow-banana chiliä ja sweet chili dressing L

Mintulla maustettua meloni-appelsiinisalaattia G, L, M

Varhaisperuna-linssi-papu-pinaattisalaattia ja savustettua lohta G, L, M

Seesaminsiemen-teriyaki kanaa G, L, M

Kasvis-samosat L

Vegaanista korianteri-inkiväärimajoneesia G, L, M

Saaristolaisleipää L ja voita G

Kaikkien HitMix-bileristeilyjen aikataulu on sama:

Kello 17:15 M/S Emma avaa ovensa

Kello 18:00 lähtö Helsingin Kauppatorilta

Kello 22:00 palaamme Kauppatorille

DJ-esittely

Loistavasta musiikista ja risteilytunnelmasta vastaa DJ Jani, joka saa yleisön juhlatuulelle jokaisella risteilyllä!

DJ Janiin voit törmätä missä päin maailmaa tahansa – trooppisella rantaklubilla, suurkaupungin sykkeessä tai m/s Emman discoristeilyllä. Tämä kaveri on todellinen monitaituri, joka hallitsee musiikkilajit laidasta laitaan. DJ Jani lukee yleisöään kuin avointa kirjaa ja onnistuu valitsemaan levylautaselleen juuri sinun suosikkisi!