fbpx

HitMix Bileristeily

Hittejä 90- ja 2000-luvuilta

Lähde mukaan kesän kuumimmille bileristeilyille! SunLinesin Emma laivalla pääset huikeaan ysäritunnelmaan Helsingin edustalle. Varmista paikkasi Helsingin taatusti menevimpiin bileisiin joita et muualla koe! Nappaa liput ajoissa kaveri- tai työporukallesi – lähdöt täyttyvät vauhdilla! Tervetuloa merelle viihtymään!

Lauantaisin 13.5. - 30.9.2023

Risteily klo 18 - 22

Ovet aukeaa klo 17:30

Ikäraja K-24

Risteilylippu 24 € / hlö

Risteilylippu sis. ruoan 52 € / hlö

Ruokalippujen myynti loppuu lähtöviikon torstaina klo 09.00. Ruoka saatavilla vain ennakkoon ostaneille.

Caesar naturel (L,G) keittiömme krutongeilla ja kastikkeella

Yrttijuusto-Cantaloupe melonisalaattia ja mango-chilivinaigretti (L,G)

Chimichurri kananpojanrintaa (M,G) ja mausteinen tuoretomaattisalsa

Chipotle perunasalaattia (M,G)

Patonki (L) ja yrttilevite (L,G)

Ruoka on tarjolla vain ennakkovarauksen tehneille. Ruokalippujen myynti loppuu lähtöviikon maanantaina klo 09.00. G = Gluteeniton, M=Maidoton, L = Laktoositon. Ruokailijoille varataan pöytäpaikat alakerrasta. Vesi sisältyy buffetin hintaan ruokailun ajaksi.

Vaikuttaako sää risteilyyn? Mitä jos on viileää tai vettä sataa?

M/S Emma on hyvin varusteltu Suomen säätä varten. Jos sää yllättää, voimme kattaa aurinkokannen. Sisätiloissa alakerrassa on lämmitys ja aurinkokannella infrapunalämmitys. Aurinkokannen seinät ovat lasia.

Entä jos on kova tuuli?

Risteilemme pitkälti saaristossa, jonne kovimmat tuulet harvoin yltävät. Jos tuuli voimistuu, voimme muuttaa reittiä vielä suojaisammaksi saarten suojaan. Laivamme ei täten keinu kovallakaan tuulella.

Onko laivalla narikkaa

Laivalla ei ole narikkaa, mutta otamme alkoholijuomat talteen matkan ajaksi. Vaate- ja laukkunarikkaa ei siis ole.

Saako laivalle tuoda omia juomia tai eväitä?

Laivalla ei saa juoda omia juomia eikä sinne saa tuoda omia eväitä.

Myydäänkö laivalla tupakkaa?

Laivalla ei myydä tupakkaa.

Mitä maksutapoja laivalla käy?

Laivalla käy kaikki yleisimmät maksukortit (Visa, Mastercard, Amex).

Juomahinnasto

Lähtö- ja paluulaituri

Linnanlaituri (laituri 19), Presidentinlinnaa vastapäätä.

Varmista oma lippusi ennen kuin ne myydään loppuun!

Nyt on siis oikea hetki varata lippusi ja varmistaa paikkasi SunLinesin ainutlaatuisella bileristeilyllä, jossa juoma ja aallot kuohuavat, vesi ja shampanjalasit kimaltavat ja menevä musiikki laittaa tanssijalan vipattamaan.

Emman bileristeilyt sopivat hyvin myös yritys-, polttari- ja synttäriporukoille.

M/S Emma

Astu laivaan, jossa on Helsingin parhaat mahdollisuudet toteuttaa täydelliset juhlat. M/S Emma on viihderisteilijä, jossa voimme tarjota sekä juhlavat tarjoilut että viihteen samassa paketissa.

Juhlakansan käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen, baareineen ja tanssilattioineen. Näytöt siirtävät puhujan, esittelijän tai muun ohjelman laivan kaikille kansille. Aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa sekä illan pimetessä upea valaistus tiivistää tunnelmaa.

Well-organised party cruise

Well-organised party cruise

Paras paikka bilettää! Rento, hyvä ilmapiiri! Musiikki parasta! Ihana henkilökunta ja sopiva aikataulu 18-22. Lämmin suositus!

Hyvä ruoka ja hyvää tanssittavaa musiikkia 💃

Party feeling all over the boat!

Party feeling all over the boat!

Kesän ja syksyn ihan parhaita hetkiä merellä. Helsingin rannikoiden kauneus kaikkien ulottuvilla.

Hyvää musiikkia ja upeat maisemat

aina mahtava meno, hienot maisemat Helsingin edustalla

Perjantain bile risteily oli huippu hyvä, lähden uudestaan.

Best 90s 🚢 party

Kiitos SunLines HitMix - bileristeilystä 9.7. 2022! Henkilökunta oli todella mukavaa ja iloista! Se tekee paljon porukan viihtyyteen ja saa hymyn huulille. Kiitos siis erinomaisesta asiakaspalvelusta!

Hyvä musa ja erinomainen seura.

Had a superb time as a visitor from Scotland on the party cruise on Saturday . DJ and the atmosphere was top quality 👌🏽

Aina mahtava meininki ja musa menee jalan alle,suosittelen 🤗🌺😃

Mukava meininki ja loisto henkilökunta 🙂

Oli niiiiiin lystiä ja huikee henkilökunta! DJ piti huolen huippu biisivalinnoilla että tanssilattialla oli koko ajan väkeä, kenen kans tanssia!! Vahva suositus tanssimisesta tykkääville!

Tosi hyvää -70-80-lukujen musaa. Ihmiset iloisia ja tanssivat koko ajan! Meille sattui vielä todella kaunis sää. Upeissa maisemissa saa nauttia hyvästä musiikista ja tanssia! Tästä taitaa tulla perinne. Ensi kesään siis!

Todella ihana paikka! SUOSITELLAAN 100%

facebook
Jani Ahola
recommends

Dk.Jani oli loistava 1.8 hit mix risteilyllä

facebook
Pia Rauha
recommends

Ehdottomasti kannattaa käydä!

Hyvää ruokaa ja musiikkia,sopivan pituinen 🙂

Hitmix bileristeily oli aivan mahtava kokemus,niin kivaa tanssia menevän musan tahtiin 😂🤗🤣Iso kiitos

Käytiin lauantaina synttäriristeilyllä ja oli kyllä positiivinen kokemus! Ei ole tullut pitkään aikaan tansittua yhtä paljon 😊

facebook
Arsi Rantala
recommends

Kiva kokko risteily oli. Ruoka oli todella hyvää, ja henkilökunta ystävällistä. Suosittelen 👍

Super feeling Very good service to a good price

Super iso kiitos eilisestä risteilystä. �Oli kyllä niin hauskaa, että tulemme aivan varmasti uudestaan. ��

facebook
Tiina Kiiski
recommends

Loistava tapa viettää iltaa, hyvää ruokaa ja mahtavaa musaa sekä kaupan päälle mielettömät maisemat joraukselle ��

facebook
Anu Nöthen
recommends

Ihan paras bileristeily �

Huikean hieno kokemus! Musiikki täydellisen tanssittavaa, henkilökunta ystävällistä ja iloista, buffet maittavaa ja ihanan kesäistä. Ei pitkiä jonotuksia vessoihin eikä baaritiskeilläkään! Näin ainoastaan yhden itkuisen naisen ja sekin, kun miehensä ei tullut tanssimaan! Kiitos 15.6.18 olleesta bileristeilystä! Tullaan tytskien kaa taatusti uudestaan! ���

Aivan mahtava risteily 😊 Suosittelen 🎵🎶🎤

Loistava discoristeily 30.6 � vaikka kovaa myrskyä oli säätiedote luvannut niin laivalla ei keinuttanut yhtään �

Tosi magee tapa bileillä. Hyvät äänentoistot ja yllättävänkin tilava tanssilava.

Ehdottomasti suosittelen bileristeilyjä! Mahtava henkilökunta!

KIITOS MAHTAVASTA BILERISTEILYSTÄ 13.6 <3 MEILLÄ KAIKILLA OLI TODELLS MUKAVAA!!

Varaa nyt

Tilausristeilyn varaus- ja kuljetusehdot

1. Sun Ferry Oy:n varaus ja peruutusehdot

Sun Ferry Oy, jäljempänä laivojen operoija, noudattaa laivojen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas vahvistaa varauksen kirjallisesti eräpäivään mennessä. Asiakkaan on peruttava varaus, jota hän ei aio käyttää.

2. Varaaminen ja maksaminen

Laivoilla tapahtuvat tarjoilut tilataan ja määritellään aina etukäteen, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Laivan hinta ja ruokatarjoilut laskutetaan sen henkilömäärän mukaan, jonka asiakas on ilmoittanut 8 vrk ennen risteilyä. Juomat laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Maksuvälineinä laivoilla hyväksymme myös yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard/Mastercard, Visa Electron, OK-ostokortti ja American Express). Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

3. Peruutukset

Peruutuspäivä on se päivä, jona Sun Ferry Oy on saanut tiedon peruutuksesta. Jos asiakas osoittaa, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa ollakseen perillä tarkoitettuun aikaan, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 0–20 vrk ennen risteilyä, veloitetaan laivan sopimushinta. Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 21–45 vrk ennen risteilyä, veloitetaan 50 % sopimushinnasta. Yli 45 vrk ennen perutuista vahvistetuista varauksista ei peritä maksua. Mikäli asiakas peruu tilatut ruokapalvelut 0–6 vrk ennen tilaisuutta, laskutetaan 100 % kustannuslaskelman arvosta.

Mikäli asiakas peruu Sun Ferry Oy:n yhteistyökumppaneilta tilaamia palveluita, noudatetaan kyseisten yhteistyökumppanien sopimusehtoja.

4. Kuljetusehdot

Matkustajien ja rahdin kuljetukseen sovelletaan kuljetusehtoja jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.sunlines.fi. Kuljetusehdot ovat myös saatavissa Sun Ferry Oy:n toimistolta. Sun Ferry Oy:n vastuu on rajoitettu Suomen merilain mukaan.

5. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot on aina tehtävä välittömästi henkilökunnalle tai miehistön jäsenelle.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee reklamaatio lähettää kuukauden kuluessa tapahtumahetkestä sähköpostilla osoitteeseen sunlines@sunlines.fi. Sun Ferry Oy varaa reklamaatioiden käsittelyyn kuukauden käsittelyajan.

6. Muuta huomioitavaa

Sun Ferry Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, kuten odottamattomista säänvaihteluista, asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Sun Ferry Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (Force majeure). Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat kokonaisuudessaan takaisin. Sun Ferry Oy voi myös perua varauksen, jos varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

Kuljetusehdot

 1. Rahdinottaja on Sun Ferry Oy. Kuljetussopimus on rahdinottajan ja matkustajan välillä.
 1. Matkustaja on velvollinen noudattamaan aluksen järjestys- ja turvamääräyksiä kuljetuksen aikana.
 1. Rahdinottaja vastaa henkilövahingosta, joka matkustajalle aiheutuu matkalla sattuneesta tapahtumasta, jos vahinko on aiheutunut rahdinottajan tai jonkun hänen vastuullaan toimivan virheestä tai laiminlyönnistä. Sama koskee matkatavaran häviämistä, sekä matkustajan myöhästymisestä aiheutuvaa vahinkoa.
 1. Matkustajan tulee näyttää toteen, että hänelle tai hänen matkatavaroilleen aiheutunut vahinko johtuu rahdinottajan tai hänen vastuullaan toimivien virheestä tai laiminlyönnistä.
 1. Rahdinottajan vastuu on Suomen merilain luku 15. 15§ mukaan rajoitettu yhtä matkustajaa kohden ja kaikki saman matkan aikana tapahtuneet vahingot yhteen laskien:
 • 175 000 SDR:n henkilövahingoista
 • 4 150 SDR:n matkustajan kuljetuksen viivästymisestä
 • 1 800 SDR:n, kun kyseessä on matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai viivästyminen
 • 10 000 SDR:n ajoneuvoa kohden
 • 2 700 SDR:n, kun kyseessä on muun matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai menetys.

Rahdinottaja voi lisäksi vedota merilain 9 luku. § 5 mukaisiin vastuun kokonaisrajoitusmääriin. Matkustajan omavastuut:

 • 20 SDR matkatavara- ja viivästysvahingossa
 • 150 SDR ajoneuvovahingoissa
 • Erityisellä nosto-oikeudella (Special Drawing Right) SDR tarkoitetaan Kanvainvälisen Valuuttarahaston määrittelemää yksikköä, jonka kurssi oli 4.10.2013 1 SDR = 1,1321 €.
 1. Rahdinottaja ei vastaa:
 • henkilövahingosta tai käsimatkatavaroille aiheutuneesta vahingosta sekä viivästyksestä, joka on aiheutunut ennen kuin matkustaja on astunut tai käsimatkatavara on tuotu alukseen, tai matkustajan aluksesta poistumisen tai käsimatkatavaran aluksesta pois viemisen jälkeen.
 • rahasta, arvopapereista eikä taide- tai arvoesineistä.
 1. Aluksen päällystöllä ja miehistöllä ja muilla, joista rahdinottaja vastaa, on myös oikeus yllä mainittuihin vastuunrajoituksiin ja vastuuvapauteen.
 1. Näiden ehtojen säätelemiä asioita koskevat kanteet on nostettava merioikeudessa siinä hovioikeuspiirissä, jossa rahdinottajalla on kotipaikkansa tai jossa hän pääasiallisesti harjoittaa liikettään.
 1. Muilta osiltaan sovelletaan Suomen merilain määräyksiä.