Kesäperjantaisin juhlitaan M/S Emmalla Helmiradion discoristeilyjä

SunLinesin ja Helmiradion huippusuositut discoristeilyt vievät sinut perjantaisin sykähdyttäviin merimaisemiin Helsingin saaristoon. Nelituntisissa bileissä DJ soittaa menevimmät klassikkohitit 80- ja 70-luvuilta.

Varmista paikkasi Helsingin taatusti menevimpiin bileisiiin joita et muualla koe! Nappaa liput ajoissa kaveri- tai työporukallesi – lähdöt täyttyvät vauhdilla!

risteilyt:

perjantaiSIN 3.5 – 4.10.2019

aikataulu:

18:15 M/S Emma avaa ovensa

19:00 lähtö Helsingin Kauppatorilta

23:00 palaamme Kauppatorille

valitse lähtö ja osta lippu:

23.8.2019
0 matkalippua jäljellä
0 matka + buffetlippua jäljellä
30.8.2019
0 matkalippua jäljellä
0 matka + buffetlippua jäljellä
6.9.2019
0 matkalippua jäljellä
0 matka + buffetlippua jäljellä
13.9.2019
30 matkalippua jäljellä
0 matka + buffetlippua jäljellä
20.9.2019
Yli 50 matkalippua jäljellä
38 matka + buffetlippua jäljellä
27.9.2019
Yli 50 matkalippua jäljellä
35 matka + buffetlippua jäljellä
4.10.2019
Yli 50 matkalippua jäljellä
44 matka + buffetlippua jäljellä

Varmista oma lippusi ennen kuin ne myydään loppuun

Varaa risteilylippusi ajoissa, sillä vaikka risteilyjä on jokaisena kesäperjantaina, niin silti viime vuoden risteilyistä suurin osa oli loppuunmyyty ennen lähtöpäivää. Osa myytiin loppuun jo aikaisin keväällä.

Nyt on siis oikea hetki varata lippusi ja varmistaa paikkasi Helmiradion ja SunLinesin ainutlaatuisella discoristeilyllä, jossa juoma ja aallot kuohuavat, vesi ja shampanjalasit kimaltavat ja 80- ja 70-luvun musiikki laittaa tanssijalan vipattamaan. Mukaan yhdelle risteilylle mahtuu noin 200 henkilöä.

Helmiradion discoristeilyt sopivat hyvin myös yritys-, polttari- ja synttäriporukoille.

risteilyliput ja buffet

Helmiradion Discoristeilyn hinta on 21 €/hlö. Discoristeilyllä voit halutessasi nauttia myös runsaan buffetpöydän herkuista (27 €/hlö). Buffet on tarjolla vain ennakkovarauksen tehneille. Ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Muista erikoisruokavalioista pystymme huomioimaan ainoastaan kasvisvaihtoehdon jos se ilmoitetaan viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Ruokailijoille varataan pöytäpaikat alakerrasta.

Ikäraja: K-18

Buffet 1 (3.5. – 19.7.2019)

Kotijuustoa ja basilikapesto-marinoitua luumutomaattia G/L

Tilli-graavattua lohta ja hovimestarin kastiketta G/L/M

Rapusilliä G/L/M

Mummon tillikurkkua G/L/M

Caesarsalaattia naturel G/L/M

Ohueksi leikattua paahtopaistia G/L/M

Viherversosalaattia, tuorekurkkua, sokeriherneitä G/L/M ja kermaviilikastiketta, G/L

Saaristolaisleipää L ja voita G

***

Haudutettua sitruuna-kanaa ja hollandaise-kastiketta G/L

Varhaisperunoita ja voi-sulaa G/L

Buffet 2 (26.7. – 4.10.2019)

Paahdettua punajuurta, myskikurpitsaa, pinaattia sekä hunajapaahdettuja kurpitsansiemeniä G/L/M

Hiillostettua lohta ja tilli-maustettua fenkolia G/L/M

Katkarapu-skagen G/L/M

Rose paahtopaistia, porkkanaa ja pikkelöityä punasipulia G/L/M

Sienisalaattia G/L

Viherversosalaattia, leipäjuustoa, mallasleipä-krutonkeja ja puutarha-vinaigrette L

Saaristolaisleipää L ja voita G

***

Yön yli haudutettua karitsan entrecotea Burgundin tapaan G/L/M

Rosmariinilla ja suolalla maustettuja paahdettuja varhaisperunoita G/L/M