Bileristeilyt

M/S Emman bileristeilyt kesäviikonloppuisin Helsingin saaristossa

Helsingin suurin saaristoristeilijä, M/S Emma, täyttyy viikonloppuisin juhlakansasta, kun SunLinesin, Helmiradion ja Radiokanava HitMix:n huippusuositut bileristeilyt starttaavat Helsingin Kauppatorilta Linnanlaiturista – Presidentinlinnaa vastapäätä.

Risteilymme soveltuvat täydellisesti niille, jotka tykkäävät nauttia elämästä ja jotka haluavat viettää oikeasti erilaisia ja naurun täyteisiä kesäiltoja niin vanhojen, kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Nämä ovat suosittuja myös polttari-, yritys- ja synttäriporukoiden keskuudessa.

Tarjoilemme bileristeilyillä myös maittavan buffet-illallisen lisämaksusta. Pienempään nälkään löydät valikoimastamme maukkaita ja täyttäviä leipiä!

Janon sammuttamiseen auttaa vierailu ylä- tai alakantemme baaritiskeillä, josta löydät alkoholittomia ja alkoholillisia (mietoja ja väkeviä) juomia. Ei muuta kun kylmä juoma matkaan ja aurinkokannelle!

Helmiradion Discoristeilyt logo

Helmiradion Discoristeilyt

Helmiradion Discoristeily (K-18) vie sinut 70- ja 80-luvun tunnelmaan tuon ajan suurimpien hittien tahtiin, jotka soivat radioissa ympäri maailmaa vielä tänä päivänä. Helmiradion bileristeilyt lähtevät kesällä 18.5.–28.9.2018 joka perjantai klo 19:00. Juhlakansaa tanssittaa neljän tunnin ajan DJ Jani. Takaisin Kauppatorille saavutaan kello 23:00.

Lipun hinta on 19 €/hlö. Ryhmäalennus (6 henkilöä tai yli 6 henkilöä) tiputtaa lipun hinnan 17 €/hlö. Lue tarkemmin Helmiradion Discoristeilystä.

HitMix Discoristeilyt logo

HitMix Bileristeilyt

HitMix Bileristeilyt (K-18) ovat kesän 2018 uutuus! Näillä risteilyillä soitamme suurimpia hittejä 1990-luvulta tähän päivään. HitMix Bileristeilyt lähtevät kesällä viitenä lauantaina kohti Helsingin saaristoa. Lähtö tapahtuu kello 18 Kauppatorilta ja paluu Kauppatorille on kello 22.

Lipun hinta on 19 €/hlö. Ryhmäalennus (6 henkilöä tai yli 6 henkilöä) tiputtaa lipun hinnan 17 €/hlö. Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut HitMix Bileristeilyn sivuilta.

Juhannusristeily

Helmiradion Kokkotuli Discoristeily on juhannusaaton ykkösristeily. Tänä vuonna juhannusbileet ovat 22.6.2018. Näemme risteilyltä Seurasaaren, Suomenlinnan, Pihlajasaaren sekä Kaivopuiston kokot.

Juhannusristeilyn hinta on 32 €/hlö. M/S Emma lähtee Kauppatorilta klo 19.00, mutta laivaan pääsee jo klo 18.15. Juhlat kruunaa herkullinen Kipparin Juhannusbuffet (36 €/hlö).

Huom! Juhannusristeily on myyty joka vuosi loppuun viimeistään paria päivää ennen lähtöpäivää –oli sääennuste mikä tahansa. Varaa siis lippusi heti!

Kannattaako lippu varata etukäteen?

Kyllä kannattaa, jos haluat varmistaa pääsysi näille risteilyille!

Olemme maininneet tästä sivustollamme usein: Varaa lippusi ajoissa, koska risteilyt ovat todella suosittuja. Viime kesän risteilyistä iso osa oli loppuunmyytyjä jo kauan ennen lähtöpäivää, vaikka pelkästään Helmiradion Discoristeilyjä oli jo 19. Laivaan mahtuu kuitenkin aina vain rajallinen määrä ihmisiä, niin etenkin isompien ryhmien on syytä varata lippunsa viipymättä.

Varaa bileristeilyt -lippusi täältä ja varmista pääsysi risteilylle juuri sinulle sopivana päivänä.