Helsingin suurin saaristoristeilijä, M/S Emma, täyttyy viikonloppuisin juhlakansasta, kun SunLinesin, Helmiradion ja Radiokanava HitMix:n huippusuositut bileristeilyt starttaavat Helsingin Kauppatorilta.

Risteilymme soveltuvat täydellisesti niille, jotka tykkäävät nauttia elämästä ja jotka haluavat viettää oikeasti erilaisia ja naurun täyteisiä kesäiltoja niin vanhojen, kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Nämä ovat suosittuja myös polttari-, yritys- ja synttäriporukoiden keskuudessa.

Tarjoilemme bileristeilyillä myös maittavan buffet-illallisen lisämaksusta. Pienempään nälkään löydät valikoimastamme maukkaita ja täyttäviä leipiä!

Janon sammuttamiseen auttaa vierailu ylä- tai alakantemme baaritiskeillä, josta löydät alkoholittomia ja alkoholillisia (mietoja ja väkeviä) juomia. Ei muuta kun kylmä juoma matkaan ja aurinkokannelle!

Kannattaako lippu varata etukäteen?

Kyllä kannattaa, jos haluat varmistaa pääsysi näille risteilyille!

Olemme maininneet tästä sivustollamme usein: Varaa lippusi ajoissa, koska risteilyt ovat todella suosittuja. Viime kesän risteilyistä iso osa oli loppuunmyytyjä jo kauan ennen lähtöpäivää. Laivaan mahtuu kuitenkin aina vain rajallinen määrä ihmisiä, niin etenkin isompien ryhmien on syytä varata lippunsa viipymättä.

Varaa bileristeilyt -lippusi täältä ja varmista pääsysi risteilylle juuri sinulle sopivana päivänä.