Emman Bileristeilyt

Saaristoristeilijä M/S Emma täyttyy viikonloppuisin juhlakansasta, kun SunLinesin ja Radio HitMix:n huippusuositut bileristeilyt starttaavat Helsingin Kauppatorilta.

SunLinesin ja Radio HitMix:n huippusuositut bileristeilyt

Risteilymme soveltuvat täydellisesti niille, jotka tykkäävät nauttia elämästä ja jotka haluavat viettää oikeasti erilaisia ja naurun täyteisiä kesäiltoja niin vanhojen, kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Nämä ovat suosittuja myös polttari-, yritys- ja synttäriporukoiden keskuudessa.

Tarjoilemme bileristeilyillä myös maittavan buffet menun lisämaksusta.

Janon sammuttamiseen auttaa vierailu ylä- tai alakantemme baaritiskeillä, josta löydät alkoholittomia ja alkoholillisia (mietoja ja väkeviä) juomia. Ei muuta kun kylmä juoma matkaan ja aurinkokannelle!

M/S Emma

Astu laivaan, jossa on Helsingin parhaat mahdollisuudet toteuttaa täydelliset juhlat. M/S Emma on viihderisteilijä, jossa voimme tarjota sekä juhlavat tarjoilut että viihteen samassa paketissa.

Juhlakansan käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen, baareineen ja tanssilattioineen. Näytöt siirtävät puhujan, esittelijän tai muun ohjelman laivan kaikille kansille. Aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa sekä illan pimetessä upea valaistus tiivistää tunnelmaa.

Asiakkaamme sanovat

Marjo Tähtinen
Read More
Super iso kiitos eilisestä risteilystä. Oli kyllä niin hauskaa, että tulemme aivan varmasti uudestaan.
Tiina Kiiski
Read More
Loistava tapa viettää iltaa, hyvää ruokaa ja mahtavaa musaa sekä kaupan päälle mielettömät maisemat joraukselle
Miira S. Tall
Read More
Huikean hieno kokemus! Musiikki täydellisen tanssittavaa, henkilökunta ystävällistä ja iloista, buffet maittavaa ja ihanan kesäistä.
Tiina Puro
Read More
Kesäinen discoristely oli loistava! Varmasti tullaan uudestaan
Anu Nöthen
Read More
Ihan paras bileristeily
Kati Sarkkinen
Read More
Loistava discoristeily 30.6. vaikka kovaa myrskyä oli säätiedote luvannut niin laivalla ei keinuttanut yhtään.
Veli-Matti Kunnari
Read More
Tosi magee tapa bileillä. Hyvät äänentoistot ja yllättävänkin tilava tanssilava.
Sanna Yli-Hakula
Read More
Ehdottomasti suosittelen bileristeilyjä! Mahtava henkilökunta!
Satu Schroderus
Read More
Aivan mahtava risteily 😊 Suosittelen 🎵🎶🎤
Tanja Pistool
Read More
KIITOS MAHTAVASTA BILERISTEILYSTÄ 13.6 <3 MEILLÄ KAIKILLA OLI TODELLS MUKAVAA!!
Mari Kivikoski
Read More
Aivan mahtava Helmidisco! Suosittelen kaikille 70 ja 80 luvun musiikkiystäville!
Ulf Dahlman
Read More
Super feeling. Very good service to a good price
Previous
Next

Emman Bileristeily

Risteily klo 18.00 - 22.00

Valitse lähtö ja osta lippu

HitMix Bileristeily

Risteily klo 18.00 - 22.00

Valitse lähtö ja osta lippu

Toimenpiteemme terveysturvallisuuden (COVID-19) takaamiseksi risteilyillämme:

 • Matkustajakapasiteetti rajoitettu 75%:iin. Seuraamme hallituksen linjauksia jatkuvasti ja muutamme kapasiteettia / aukioloaikoja niiden mukaisesti.
 • M/S Emma:lla on asiakkaidemme nähtävillä tietoa ja toimintaohjeet koronavirus-tartuntojen ehkäisemisestä.
 • Kaikille matkustajille pöytäistumapaikat.
 • M/S Emmassa on useita toiletteja joissa käsienpesumahdollisuus, lisäksi käsidesiä saatavilla kaikissa tiloissa ja sisäänkäynnissä.
 • Siivoamme pintoja tehostetusti desinfioivilla pesuaineilla (maksupäätteet, pöytäpinnat, WC-tilat, ovenkahvat ja kaiteet).
 • Suosittelemme verkko- tai lähimaksua.
 • Risteily- ja buffetliput, sekä ennakkoon ostettavat juomat saatavilla verkkokaupastamme. Ennakkoon ostettavat juomat ovat valmiina pöydässänne kun saavutte.
 • Joustamme peruutusehdoissa koronatilanteen mukaan.

Huolehditaan yhdessä epidemian ehkäisystä.

Ethän tule oireisena risteilylle. Noudata ulkomailta palatessasi mahdollista omaehtoisen karanteenin suositusta.

Näin turvaamme kanssamatkustajien ja henkilökunnan hyvinvoinnin.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestäsi!

Linkkejä valtakunnallisiin ja paikallisiin koronatiedotteisiin:

Rajoitukset ja suositukset koronaepidemian aikana (valtioneuvosto)

Ajankohtaista koronaviruksesta (THL)

Uutisia aiheesta koronavirus Covid-19 (THL)

Alueellinen koronavirusepidemiatilanne ja suositukset (HUS)

Vallitsevassa poikkeustilanteessa seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Risteilyt ja palvelut saattavat olla rajoitetut, tiedotamme näistä teitä tilanteen mukaan.

Päivitetty 1.10.2021.

Tilausristeilyn varaus- ja kuljetusehdot

1. Sun Ferry Oy:n varaus ja peruutusehdot

Sun Ferry Oy, jäljempänä laivojen operoija, noudattaa laivojen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruutuksissa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas vahvistaa varauksen kirjallisesti eräpäivään mennessä. Asiakkaan on peruttava varaus, jota hän ei aio käyttää.

2. Varaaminen ja maksaminen

Laivoilla tapahtuvat tarjoilut tilataan ja määritellään aina etukäteen, kuitenkin viimeistään 14 vrk ennen lähtöä. Laivan hinta ja ruokatarjoilut laskutetaan sen henkilömäärän mukaan, jonka asiakas on ilmoittanut 8 vrk ennen risteilyä. Juomat laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Maksuvälineinä laivoilla hyväksymme myös yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Eurocard/Mastercard, Visa Electron, OK-ostokortti ja American Express). Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

3. Peruutukset

Peruutuspäivä on se päivä, jona Sun Ferry Oy on saanut tiedon peruutuksesta. Jos asiakas osoittaa, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa ollakseen perillä tarkoitettuun aikaan, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 0–20 vrk ennen risteilyä, veloitetaan laivan sopimushinta. Mikäli asiakas peruu laivan vahvistetun varauksen 21–45 vrk ennen risteilyä, veloitetaan 50 % sopimushinnasta. Yli 45 vrk ennen perutuista vahvistetuista varauksista ei peritä maksua. Mikäli asiakas peruu tilatut ruokapalvelut 0–6 vrk ennen tilaisuutta, laskutetaan 100 % kustannuslaskelman arvosta.

Mikäli asiakas peruu Sun Ferry Oy:n yhteistyökumppaneilta tilaamia palveluita, noudatetaan kyseisten yhteistyökumppanien sopimusehtoja.

4. Kuljetusehdot

Matkustajien ja rahdin kuljetukseen sovelletaan kuljetusehtoja jotka ovat nähtävissä osoitteessa www.sunlines.fi. Kuljetusehdot ovat myös saatavissa Sun Ferry Oy:n toimistolta. Sun Ferry Oy:n vastuu on rajoitettu Suomen merilain mukaan.

5. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot on aina tehtävä välittömästi henkilökunnalle tai miehistön jäsenelle.

Mikäli tämä ei ole mahdollista, asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy korvausvaatimus, tulee reklamaatio lähettää kuukauden kuluessa tapahtumahetkestä sähköpostilla osoitteeseen sunlines@sunlines.fi. Sun Ferry Oy varaa reklamaatioiden käsittelyyn kuukauden käsittelyajan.

6. Muuta huomioitavaa

Sun Ferry Oy ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, kuten odottamattomista säänvaihteluista, asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

Sun Ferry Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (Force majeure). Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat kokonaisuudessaan takaisin. Sun Ferry Oy voi myös perua varauksen, jos varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

Kuljetusehdot

 1. Rahdinottaja on Sun Ferry Oy. Kuljetussopimus on rahdinottajan ja matkustajan välillä.
 1. Matkustaja on velvollinen noudattamaan aluksen järjestys- ja turvamääräyksiä kuljetuksen aikana.
 1. Rahdinottaja vastaa henkilövahingosta, joka matkustajalle aiheutuu matkalla sattuneesta tapahtumasta, jos vahinko on aiheutunut rahdinottajan tai jonkun hänen vastuullaan toimivan virheestä tai laiminlyönnistä. Sama koskee matkatavaran häviämistä, sekä matkustajan myöhästymisestä aiheutuvaa vahinkoa.
 1. Matkustajan tulee näyttää toteen, että hänelle tai hänen matkatavaroilleen aiheutunut vahinko johtuu rahdinottajan tai hänen vastuullaan toimivien virheestä tai laiminlyönnistä.
 1. Rahdinottajan vastuu on Suomen merilain luku 15. 15§ mukaan rajoitettu yhtä matkustajaa kohden ja kaikki saman matkan aikana tapahtuneet vahingot yhteen laskien:
 • 175 000 SDR:n henkilövahingoista
 • 4 150 SDR:n matkustajan kuljetuksen viivästymisestä
 • 1 800 SDR:n, kun kyseessä on matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai viivästyminen
 • 10 000 SDR:n ajoneuvoa kohden
 • 2 700 SDR:n, kun kyseessä on muun matkatavaran menetys, sitä kohtaava vahinko tai menetys.

Rahdinottaja voi lisäksi vedota merilain 9 luku. § 5 mukaisiin vastuun kokonaisrajoitusmääriin. Matkustajan omavastuut:

 • 20 SDR matkatavara- ja viivästysvahingossa
 • 150 SDR ajoneuvovahingoissa
 • Erityisellä nosto-oikeudella (Special Drawing Right) SDR tarkoitetaan Kanvainvälisen Valuuttarahaston määrittelemää yksikköä, jonka kurssi oli 4.10.2013 1 SDR = 1,1321 €.
 1. Rahdinottaja ei vastaa:
 • henkilövahingosta tai käsimatkatavaroille aiheutuneesta vahingosta sekä viivästyksestä, joka on aiheutunut ennen kuin matkustaja on astunut tai käsimatkatavara on tuotu alukseen, tai matkustajan aluksesta poistumisen tai käsimatkatavaran aluksesta pois viemisen jälkeen.
 • rahasta, arvopapereista eikä taide- tai arvoesineistä.
 1. Aluksen päällystöllä ja miehistöllä ja muilla, joista rahdinottaja vastaa, on myös oikeus yllä mainittuihin vastuunrajoituksiin ja vastuuvapauteen.
 1. Näiden ehtojen säätelemiä asioita koskevat kanteet on nostettava merioikeudessa siinä hovioikeuspiirissä, jossa rahdinottajalla on kotipaikkansa tai jossa hän pääasiallisesti harjoittaa liikettään.
 1. Muilta osiltaan sovelletaan Suomen merilain määräyksiä.

Emman Afterwork Risteily

Risteily klo 18.00 - 20.30

Valitse lähtö ja osta lippu

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan

0 risteilylippua jäljellä

0 risteilylippua sis. ruoan